Keresés
Kategoria

ELRAJTOL A FAIRIUM NEXT GENERATION RIDERS TEAM!


A sikeres tárgyalásoknak köszönhetően, a lehető legnagyobb lelkesedéssel és örömmel tudatjuk, hogy a Northern Talent Cup idei bajnokságában, Rossi Moor és Farkas Kevin, a csapat másik két reménysége Lukács Tamás és Matteo Masili pedig az Ohvale Coppa Italia sorozatban áll rajthoz.
Büszkék vagyunk, hogy 4 pilóta a mostantól hivatalos nevet választott FAIRIUM NEXT GENERATION RIDERS TEAM tagjaként képviseli hazánkat és Olaszországot a futamokon. 

A Fairium Kft-vel olyan támogatót tudhatunk a csapatunk mellett, amelynek minden munkatársa egyemberként segíti a munkánkat, hogy versenyzőink a dobogó legfelső fokára jussanak.A Fairium Kft mottója is egybecseng a csapat szellemével, miszerint gyorsaság, rugalmasság, csapat munka, segítő támogató hozzáállás, amelyek nélkül nem lehet sikereket elérni sem az életben, sem a pályákon. 

A Fairium Kft- amely 2 rally csapatot is támogat- ügyvezetője Fazekas Attila, hisz abban, hogy a vállalat által képviselt profizmus, dinamika, szorgalom, kitartás, és alázat garantálja majd a jó, és eredményes együttműködést. „Autó vagy motor, nekünk egyre megy a technika hajtja, és a siker utáni vágy.” 

Favaro Stefano a Fairium Next Generation Riders Team managere szerint, minden sportágban így nálunk is nagyon fontos, hogy olyan partner álljon a csapat mögött, akik az anyagi segítség mellett hisznek a csapatban, és lelkesedésükkel, pozitív hozzáállásukkal együtt tudunk dolgozni közösen a sikerért. Mindent megteszünk azért, hogy a szurkolóinkkal és támogatóinkkal minél több alkalommal együtt hallgathassuk a Magyar Himnuszt. 

Farkas Kevin, Rossi Moor, Lukács Tamás és Matteo Masili hamarosan utazik Olaszországba, ahol egy 4 napos edzőtáborban vesznek részt. 

A FAIRIUM NEXT GENERATION RIDERS TEAM versenyzői 

Rossi Moor
Igazi őstehetség. Az Amerikában született Rossi 3 éve költözött haza, hogy a csapat tagjaként folytassa a versenyzést. 

Eredményei: 2020-ban megnyert versenyek: MotoAmerica Ohvale MiniCup (USA) MiniGP European Championship Ohvale World Final 2020 

2019-ben megnyert versenyek: MotoAmerica Ohvale MiniCup (USA) American Ohvale Talent Cup Premier Class 

Farkas Kevin 
A Kevin 2019-ben csatlakozott a csapathoz, mint Rossi Moor csapattársa. 6 éves kora óta versenyzik. 

Eredményei: Az Ohvale világbajnokság 4. helyezettje. 
• Italian Vice-Champion CIV JUNIOR 2020 
• European Vice-Champion 2020 
• CNV Italy Vice Champion 

Lukács Tamás 
A mindössze 10 éves pilóta 8 évesen már gyorsasági motoron ült, amiről azóta sem szállt le. 

Az Ohvale-val versenyző Tamás tavaly két szériában is részt vett köztük az Europa Bajnokságban, ahol a legjobb eredményeket akkor motorozta, amikor esett az eső. Tehát a java még hátravan biztos, hogy nagyon sokat fogunk még róla hallani. 


Matteo Masili: 
A Titino becenévre hallgató olasz pilóta 5 éves korától rabja a motorok iránti szenvedélyének. A Szardínia szigetén lévő Chicho Lorenzo (Jorge Lorenzo édesapja) által alapított motoros iskolában Mario Cuccu edző irányelvei alapján hozza az egyre jobb eredményeket. Tavaly 12 győzelem, 9 második és 11 harmadik helyezetet gyűjtött be az Olasz Junior és a MiniGp bajnokságokban.