Keresés
Kategoria

HONDA SMARTPHONE VOICE CONTROL RENDSZER ÉS A HONDA ROADSYNC ALKALMAZÁS MOTORKERÉKPÁROKHOZ


A Honda Motor Europe vezetősége örömmel jelentette be, hogy elkészült és immáron letölthető a Honda RoadSync alkalmazás.A márka által fejlesztett, új, motorkerékpárokhoz és robogókhoz szánt kommunikációs rendszer lehetőséget ad a tulajdonosoknak, hogy a lehető legbiztonságosabb formában használhassák ki menet közben Android™-alapú okostelefonjaik különféle szolgáltatásait.  

A Honda Smartphone Voice Control a 2021-es CB1000R-hez, Forza 750-hez és X-ADV-hez is szériatartozékként jár, míg a Forza 350-hez extraként rendelhető. Az új rendszer Bluetooth®-szal kapcsolja össze a Honda motorkerékpárok és robogók fedélzeti rendszerét az okostelefonokkal. Amennyiben a tulajdonos letölti a Honda RoadSync alkalmazást, és segítségével összeköti a motor fedélzeti rendszerét Android-alapú mobilkészülékével, valamint Bluetooth® rendszerű, mikrofonos sisakkommunikációjával, az alábbi előnyöket élvezheti: 

• Könnyű tájékozódás a Kedvenc helyekre és a POI-helyszínekre 

• Telefonhívások indítása és fogadás  

• SMS-ek és egyéb üzenetek írása és megválaszolása 

• Zenehallgatás streamingalkalmazással 

• Időjárás-előrejelzés az indulási és érkezési pontonA funkciók hangutasítással vagy a kormány bal oldalán elhelyezett, négyirányú kapcsolóval érhetőek el, nem kell tehát elővennie készülékét a felhasználónak. 

A Honda által fejlesztett Honda RoadSync alkalmazás 2020 végén vált letölthetővé az Egyesült Királyságban, 2021-ben pedig a többi európai országban is megjelenik. 

Ha szeretne többet megtudni a Honda Smartphone Voice Control rendszerről és Honda RoadSync alkalmazásról, kérjük, látogasson el most a www.honda.co.uk/HondaSmartphoneVoiceControlsystem oldalra. A főbb funkciók mellett az alábbi szolgáltatásokat nyújtja az alkalmazás: 

NAVIGÁCIÓ 

Google Maps-alapú navigáció Honda RoadSync segítségével. A rendszer „beszél” a pilótához, lépésről lépésre segítve a célba jutást. Öt kedvenc hely menthető el, a célállomást pedig hangutasítással is megadhatja a tulajdonos . 

HÍVÁSOK 

A vezető hangutasításokkal kereshet az elmentett telefonszámok között, sőt az öt leggyakrabban hívott számot kedvencként is eltárolhatja. Bejövő hívásnál a rendszer felolvassa a hívó fél nevét. 

ÜZENETEK 

5 felhasználó által írt gyorsüzenet előre elmenthető. A vezető hangutasításokkal kereshet a telefonkönyvben, üzeneteit pedig le is diktálhatja a rendszernek. A beérkező üzeneteket felolvassa az alkalmazás, s nemcsak a hagyományos SMS-ket képes kezelni, hanem a WhatsApp és a Facebook Messenger üzeneteit is. 

ZENEA pilóták előre kiválaszthatják kedvenc zenei alkalmazásukat (pl. Google Play Music, Spotify vagy Amazon Music) a Honda RoadSync alkalmazás beállításaiban. 

IDŐJÁRÁS-ELŐREJELZÉS 

Helyi időjárás-előrejelzés 1, 2 és 3 órás időtartamban. Ha a navigációt is használja a vezető, a célállomáson várható időjárásról is tájékoztatja a rendszer.