Keresés
Kategoria

KÉTSZÁZEZER EMBER ELŐTT KUBICAVAL EGY PÁLYÁN VOGEL


Magyar résztvevõje is lesz a lengyelek egyik legnagyobb és legnépszerûbb autósrendezvényének: Vogel Adriennt is meghívták a most hétvégi Verva Street Racingre.A kétnapos program sztárvendége Robert Kubica lesz Gdyniában, ahová több mintkétszázezer embert várnak.A Forma-1-es bemutató lesz a hétvége legnagyobb durranása a Verva Street Racingen, de a lengyel Nagy Futamnak is nevezhetõ rendezvényen Dakaron induló jármûveket, motorshow-t is láthat a közönség, és természetesen ott lesznek a Kia Platinum Cup autói is, melyek közül az egyiket Vogel Adrienn vezeti. A nyárvégi fesztiválon a tereprali világkupa 2018-as bajnoka, Kuba Przygonski is ott lesz.  

“Hatalmas megtiszteltetés, hogy ott lehetek ezen a fantasztikus rendezvényen. Nem igazi versenyrõl van szó, hanem egy utcai parádéról, mint amilyen nálunk a Nagy Futam. A lengyelek ugyanannyira rajonganak az autósportokért, ahogyan a magyarok, szóval nem kérdés, hogy rengeteg nézõ lesz kint. Az pedig, hogy Kubicával és Kubával együtt vehetek részt a programon, még izgalmasabbá teszi az egészet” - mondta a Roger Racing Team versenyzõje. 

Vogel Adri a lengyelországi rendezvény miatt kihagyja a Kia Platinum Rally Cup soron következõ fordulóját, vagyis nem indul az Ózd-Salgó Rallyn. 

A Verva Street Racing eseményeirõl Vogel Adrienn közösségi oldalain folyamatosan beszámol a hétvégén.