Keresés
Kategoria

KISS RAMÓNA A HYUNDAI HAZAI MÁRKA NAGYKÖVETE


A Hyundai hazai képviselete a napokban szerzõdést kötött Kiss Ramónával, aki a márka hazai nagyköveteként támogatja a Hyundai ismertségét, és népszerûsíti a Tucson modellt.
Ramóna a Barátok közt címû sorozatban tett szert országos népszerûségre, mint a sorozat egyik meghatározó karaktere, Zsófi. Ramóna a sorozat miatt költözött fel szülõvárosából, Veszprémbõl és tanulmányait magántanulóként végezte Budapesten. A sikeres televíziós karrier az elmúlt években új kihívásokat hozott a mindig mosolygós, és népszerû színésznõ számára, hiszen az RTL Klub legsikeresebb tehetségkutató mûsora, az X factor mûsorvezetõjeként láthatta viszont a közönség. A mûsor fináléját követõen adott életet gyermekének, így most az anyai szerep került a fókuszba. Rami hamarosan ismét visszatér az RTL klub képernyõjére, hiszen az X factor idei szériájában ismét láthatjuk mûsorvezetõként. 

“Meggyõzõdésem, hogy Ramóna tökéletes márka nagykövet a Hyundai népszerûsítéséhez, és Michelisz Norbival együtt hitelesen képviselik majd a modern, fiatalos, innovatív dél-koreai márkát. Ramóna választása egy sportos megjelenésû Tucson N Line modellre esett, ami kiváló döntés, hiszen a családi autó funkciót is tökéletesen betölti, míg a folyamatos ingázáshoz is kényelmes, és megbízható társa lesz Ramónának.” – tette hozzá Kovács Pál, a Hyundai Holding Hungary ügyvezetõje. 

“Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy egy olyan márkát képviselhetek, ami az utóbbi években irígylésre méltó népszerûségre és sikerre tett szert Magyarországon. Az elkövetkezõ idõszakban az a célom, hogy még több emberrel megismertessem és megszerettessem azt az életérzést, amit számomra a Hyundai Tucson N Line nyújt, a dinamizmust, kényelmet, a “második” társamat!” - Kiss Ramóna.