Keresés
Kategoria

VOGEL ADRIÉK HAZAI PÁLYÁN IS BIZONYÍTOTTAK


Kihívásokkal teli hétvégén vannak túl Vogel Adriennék az Eger Rally-n. A Roger Racing Team pilótája, aki idén a cseh Orsák Rally Sporttal együttműködve versenyez,tizenhét indulóból a hetedik helyen zárta a kétkerék meghajtásúak kategóriáját aRally1-ben navigátorával, Notheisz Ivettel.A női rali páros legutóbb a rali-Eb (FIA ERC) szezonnyitó futamán, a Róma-ralin álltrajthoz és ért el remek eredményt kategória ötödikként, valamint egyetlen női célbaérkezőként. A szeptember első hétvégéjén megrendezett Eger Rally-n teljesen új, nullkilométeres R4-es Ford Fiestával indultak. 

“Nagyon boldogok vagyunk, hogy hazai közönség előtt, hazai pályán versenyezhettünk, amagyar raliszurkolók szeretete semmihez sem fogható. Mindenek előtt köszönjük nekik arengeteg támogatást, nagyon sokat jelentett nekünk a hétvégén akár személyesen, akárüzenetben kaptunk biztató szavakat” - kezdte a hétvége értékelését Vogel Adrienn. Adri és Ivett a vasárnapi harmadik gyorsot lassú defekttel teljesítették, ami miattösszetettben a 11. helyre estek vissza, ahonnan nagy csatában a nap végére felküzdöttékmagukat a hetedik helyre a tizenhét autós kategóriában. 

“Nehéz versenyünk volt a sok felhordás miatt, tempós pályákon autóztunk, de minden percétélveztünk. Fantasztikus autót kaptunk, többféle beállítást és többféle Pirelli abroncsot ispróbáltunk, de úgy érzem, minden gyorsra jó döntést hoztunk. Voltak hibák, lassítókat vittemel, meg is forogtam egyszer, de ez a rali. Köszönjük az Orsák Rally Sportnak, a Roger Racing Teamnek a munkát, támogatóinknak és partnereinknek az együttműködést, és mégegyszer köszönjük a szurkolóknak, hogy végig mellettünk álltak” - zárta az összefoglalót Vogel Adrienn.

Forrás: Roger Racing Team